Klanten Service Pagina

Als Koopmantelzorgwoning, willen wij u een zo goed mogelijke klantenservice aanbieden. “Onze missie is om het in 1 keer goed te doen !”

Naast service verlenen willen wij u alle mogelijk informatie bieden en tevens is ook de wettelijk verplichte informatie op deze website te vinden. Wij zullen ons uiterste best doen om een zo groot mogelijk netwerk op te bouwen om u als klant zo goed mogelijk te voorzien van informatie over Mantelzorgwoningen, Hoe koop je een mantelzorgwoning ? bij ons natuurlijk!, Maar hoe regel je de financiën en regelgeving rond de mantelzorgwoning aanschaf ? Ook via ons ? Zoals gezegd kunnen wij u helpen en zo nodig assisteren. U kunt altijd met onze vertegenwoordiger een afspraak maken om u goed te laten informeren.

Nadrukkelijk vermelden wij dat wij u nogmaals willen aanraden ten allen tijden aan om uw persoonlijke situatie voor te leggen bij uw gemeente. Aan informatie gevonden op onze website kunt u geen rechten ontlenen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor publicaties van derden en zijn ook niet verantwoordelijk voor enige gevolgen voortvloeiende uit informatie die ten tijden van het voorval op onze website stond dan wel het niet actueel zijn van deze informatie.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op