Herroepingsrecht

Koopmantelzorgwoning.nl

Heroepings recht is voor de mantelzorgwoning en de fundering niet van toepassing en uitgesloten. Naleveringen van accessoires vallen wel onder het heroepingsrecht. Koopmantelzorgwoning.nl betrekt haar producten betrekt haar producten wereldwijd via Nederlandse leveranciers. Wij hebben met zorg uitgekeken naar betrouwbare en erkende leveranciers. Producten die eenmaal in ons assortiment worden opgenomen worden regelmatig gecontroleerd met de focus op kwaliteit. Onze leveranciers hebben eigen medewerkers op inkoop kantoren in o.a. Zweden, Baltische staten, Hongkong, Indonesië. Onze grootste leverancier heeft als enige houtgroothandel het Bouw-en Houtconvenant onderschreven. Wij hebben als enige groothandel in tuinhout het Bouw-en Houtconvenant onderschreven. Wij werken alleen met leveranciers die vaste handelspartner zijn van FSC-Nederland. Leverbetrouwbaarheid is voor ons van levensbelang en dat is iets wat ons en onze geselecteerde leveranciers dagelijks bezig houdt.

Op de volgende pagina’s worden diverse onderwerpen weergegeven die belangrijk zijn voor u als relatie.

  • Hoe doet Koopmantelzorgwoning zaken
  • Betaling
  • Transport / Dropshipment
  • Klacht / reclamaties

Belangrijk:

  • Speciale bestellingen Alles wat speciaal besteld wordt, onder andere blokhut op maat, impregneren, verfopdrachten, hout op maat, wordt bij binnenkomst direct uitgeleverd en nemen wij niet in opslag. Wij kunnen geen bestelling voor u opslaan en reserveren.
  • Onze leveranciers verzorgen het logistieke traject. Er word nauwkeurig gewerkt en er word veel aandacht besteed aan het juist verpakken van de mantelzorgwoningen. Efficiëntie en kwaliteit van transport is zeer belangrijk.
  • Communicatie is erg belangrijk, wij zullen u tijdig informeren, over de levertijd en aflevering en bouwplanning. Wij zullen er voor zorg dragen dat wij goed bereikbaar zijn voor vragen over koopmantelzorgwoning.nl
  • Aangezien hout een natuurproduct is kunnen zowel maten, kleurstellingen als uitvoeringen tot maximaal 3% per bestelling en van de geleverde hoeveelheid afwijken wat normaal van dit product verwacht mag worden. Als extra melden we nogmaals dat al ons rondhout voorzien is van een kern. Hierdoor zal het omringende “niet kern hout” tijdens droging scheuren gaan vertonen. Dit zal echter de kwaliteit in het geheel niet beïnvloeden, want de meeste scheuren zullen zich bij vochtige omstandigheden weer dichten.

Bij vragen omtrent uw Mantelzorgwoning maak contact via:
Mail: info@koopmantelzorgwoning.nl
Tel Zaak: 0561-475894
Tel Mobiel: 06-46436908

  1. Hoe doet Koopmantelzorgwoning zaken.

Geregistreerde merknaam: De merknaam Koopmantelzorgwoning is een geregistreerde werkhandelsnaam handelend onder T&B Montage en mag daarom zonder uitdrukkelijk toestemming op geen enkele wijze worden gebruikt.

Leveringsbetrouwbaarheid: Vanuit de eigen visie en die van de door ons geselecteerde leveranciers streven wij ernaar om een zo hoog mogelijke leverbetrouwbaarheid te beiden. Maatwerk doet de levertijd vaak verlengen.

Kwaliteitsbeheersing: Koopmantelzorgwoning hanteert het beleid dat er het hele jaar door steekproefsgewijs de producten te onderwerpen aan kwaliteitscontroles. De controles worden zowel door onze leveranciers als wel door ons of externe experts uitgevoerd.

Geen retourname: Aangezien hout een natuurproduct is kunnen zowel maten, kleurstellingen als uitvoeringen tot maximaal 3% per bestelling en van de geleverde hoeveelheid afwijken wat normaal van dit product verwacht mag worden. Als extra melden we nogmaals dat al ons rondhout voorzien is van een kern. Hierdoor zal het omringende “niet kern hout” tijdens droging scheuren gaan vertonen. Dit zal echter de kwaliteit in het geheel niet beïnvloeden, want de meeste scheuren zullen zich bij vochtige omstandigheden weer dichten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op