Levertijd en verzendkosten

Transport / Dropshipment

Het bezorgen van de houtbouw pakketten en bestellingen op een ander adres (dropshipment) dan het vaste woon adres van u is mogelijk. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

Wij ontvangen van u de complete adresgegevens inclusief mobiele telefoonnummers en email adres waarop uw als klant te allen tijde te bereiken bent.

Bestellingen zullen volgens ons vaste routeschema uitgeleverd worden.

Bestellingen zullen bij uw als klant geleverd worden, als klant wordt u daarover telefonisch ingelicht.

Het afleveradres moet eenvoudig te bereiken zijn voor een vrachtwagencombinatie. – Het lossen vindt plaats naast de vrachtwagen op de openbare weg.

Koopmantelzorgwoning.nl is nimmer aansprakelijk te stellen voor enigerlei schade of verlies die voortvloeit uit het lossen van artikelen.

Bestellingen per pakketdienst:

Tijdens de bouw van de mantelzorgwoning is het voorkomend en zeer mogelijk dat er kleine (tilbaar) bestellingen per pakketdienst af worden geleverd. Wij doelen dan vooral op kleine pakketjes tot 25 kg, zoals dozen en kleine artikelen, veelal zal een medewerker van Koopmantelzorgwoning.nl aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Om dit proces een gewenste snelheid te geven ontvangen wij ook graag een (mobiel) telefoonnummer en email adres van u als klant. Zodat wij u tijdig kunnen informeren bij calamiteiten.

Klacht /Reclamatie

Een klacht of reclamatie dient altijd onverwijld per email (via Contact formulier www.koopmantelzorgwoning.nl) te worden ingediend. Of u kunt ons per mail informeren, u dient hiervoor het volgende e-mail adres te gebruiken: info@koopmantelzorgwoning.nl

Retouropties: de mantelzorgwoning is vanzelfsprekend niet te retourneren, maar producten die tijdens de bouw geleverd worden die een mankement vertronen of niet het juiste zijn. zijn in overleg natuurlijk te retourneren . Opdrachten tot retourname worden alleen door Koopmantelzorgwoning.nl aan de vervoerder gegeven. De vervoerder is niet verplicht aan uw verzoeken tot retourname van artikelen mee te werken. Retourzendingen die niet door Koopmantelzorgwoing.nl zijn goedgekeurd, worden niet geaccepteerd. De kosten van vervoer en vracht kunnen op de klant worden verhaald. U heeft artikelen verkeerd besteld dus gaarne retourname. Voor deze retouroptie berekenen we 15% handlingkosten van de netto inkoopwaarde van de door u geretourneerde producten

Voor alle schadegevallen wordt de opdracht om deze artikelen retour te nemen pas genomen nadat onze buitendienstmedewerker hiertoe in overleg met u besloten heeft. Het in behandeling hebben van reclamaties ontslaat u niet van uw betalingsverplichting tegenover Koopmantelzorgwoning.nl

Geen retourname:

Aangezien hout een natuurproduct is kunnen zowel maten, kleurstellingen als uitvoeringen tot maximaal 3% per bestelling en van de geleverde hoeveelheid afwijken wat normaal van dit product verwacht mag worden. Als extra melden we nogmaals dat al ons rondhout voorzien is van een kern. Hierdoor zal het omringende “niet kern hout” tijdens droging scheuren gaan vertonen. Dit zal echter de kwaliteit in het geheel niet beïnvloeden, want de meeste scheuren zullen zich bij vochtige omstandigheden weer dichten.

LET OP: Wij nemen alleen emballage terug wanneer deze onbeschadigd zijn. Emballage mogen te allen tijde retour indien de chauffeur daar plaats voor heeft. Europallets mogen ook ingeleverd worden. Vanzelfsprekend nemen wij niet meer europallets retour dan dat wij geleverd hebben. Helaas ontkomen wij er niet aan emballage te gebruiken om onze artikelen goed te verpakken. Deze artikelen zult u dus terugvinden op uw factuur.Emballage worden dus alleen retour genomen bij een volgende levering ! Wij plannen geen apart transport om statiegeldartikelen retour te halen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op