Kosten mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning voor uzelf of voor iemand in uw omgeving? Het is zeer begrijpelijk dat u zeer snel denkt aan de kosten van de mantelzorgwoning. U kunt ervoor kiezen om een mantelzorgwoning te kopen én zelf geheel naar wens te laten inrichten. De organisatie Koopmantelzorgwoning is in staat om voor u (of uw dierbare) een woning geheel in te richten als mantelzorgwoning. Met de hulp van Koopmantelzorgwoning hoeft u nergens meer aan te denken wat de basis van een mantelzorgwoning betreft, alles wordt voor u aansloten en aangelegd. U hoeft enkel nog aan de randzaken te denken, verder ontzorgen wij u.

Een mantelzorgwoning kopen via Koopmantelzorgwoning

Koopmantelzorgwoning verkoopt en bouwt simpel gezegd mantelzorgwoningen. Het is onze missie om de aankoop van een mantelzorgwoning voor ouderen, jongvolwassenen en ouders makkelijker en overzichtelijk te maken. Voor een goede prijs kunt u bij ons een mantelzorgwoning kopen die voorzien is van de eerste kabels en leidingen tot aangepast sanitair en een keuken inclusief alle basisonderdelen. Wij kunnen tevens uitgebreid maatwerk leveren. De kosten voor de mantelzorgwoning op maat zijn vanzelfsprekend hoger dan een basisoplevering, maar dan heeft u wel een mantelzorgwoning die compleet is afgestemd op uw persoonlijke woonwensen.

Hoe ziet een basis-mantelzorgwoning eruit?

Onze basis woningen zijn in principe voorzien van werkelijk alle basisbehoeften. U mag het volgende verwachten in onze mantelzorgwoningen:

  • Leidingwerk: Aan- en afvoer van water/ riolering/ gas aansluiting.
  • CV installatie: Verwarming en warm water voorziening/ ook elektrische CV installaties.
  • Elektriciteit: Stroom, stopcontacten en verlichting.
  • Keuken: inclusief kookplaat, afzuigkap, stopcontacten en verlichting.
  • Volwaardig dakwerk: de daken van onze mantelzorgwoningen zijn voorzien van hoge kwaliteit dakleer en de afwatering wordt tevens vakkundig verzorgd.
  • Ramen en isolatie: Onze mantelzorgwoningen worden volledig geïsoleerd en zijn voorzien van dubbelglas en hang- en sluitwerk.
  • Sanitair: Douchegelegenheid, toilet, wasbak en spiegel.

De kosten voor een basis-mantelzorgwoning en de snelheid van oplevering vormen veelal goede redenen om te kiezen voor de basis in plaats van nog extra kosten voor de mantelzorgwoning op maat te maken. Wanneer u wel kiest voor maatwerk en het laten toepassen van persoonlijke woonwensen, stemmen we alles speciaal af op uw doorgegeven wensen en we laten het maatwerk in de fabriek vervaardigen.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een mantelzorgwoning van Koopmantelzorgwoning? Voor inzicht in de kosten van een mantelzorgwoning kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Koopmantelzorgwoning helpt u voor een zeer redelijke prijs aan de mantelzorgwoning die u zich wenst. We zijn altijd bereid u van advies te voorzien en u meer informatie te geven over uw mogelijkheden bij ons. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Directe vragen kunt u ook aan ons stellen via de chat op de website. Wij helpen u graag goed verder in uw zoektocht naar een geschikte zorgwoning!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op