Mantelzorgwoning kopen?

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning voor uzelf of voor iemand in uw omgeving? U kunt ervoor kiezen om een mantelzorgwoning te kopen én zelf geheel naar wens te laten inrichten. De organisatie Koopmantelzorgwoning is in staat om voor u (of uw dierbare) een woning geheel in te richten als mantelzorgwoning. Met de hulp van Koopmantelzorgwoning hoeft u nergens meer aan te denken wat de basis van een mantelzorgwoning betreft, alles wordt voor u aansloten en aangelegd. U hoeft enkel nog aan de randzaken te denken, verder ontzorgen wij u. Het voordeel van Koopmantelzorgwoning is, dat er altijd plaats is voor persoonlijke wensen en aanpassingen tijdens de bouw. Laat u ook ontzorgen en vraag naar het aanbod mantelzorgwoningen, gebouwd door Koopmantelzorgwoning!

Wat doen we precies?

Koopmantelzorgwoning verkoopt en bouwt simpel gezegd mantelzorgwoningen. Het is onze missie om de aankoop van een mantelzorgwoning voor ouderen, jongvolwassenen en ouders makkelijker en overzichtelijk te maken. Voor een goede prijs kunt u bij ons een mantelzorgwoning kopen die voorzien is van de eerste kabels en leidingen tot aangepast sanitair en een keuken inclusief alle basisonderdelen. Wij kunnen tevens uitgebreid maatwerk leveren. Wij leveren vakwerk en maken gebruik van kwalitatieve materialen en bijna alles is mogelijk bij ons.

Wij realiseren dit voor u door weloverwogen keuze in materialen en leveranciers te maken, altijd te kiezen voor een rolstoelvriendelijk ontwerp, overzichtelijkheid in het proces en in de woning te creëren en milieutechnisch ontworpen mantelzorgwoningen op te leveren. Dit tezamen is het concept dat Koopmantelzorgwoning hanteert.

Onze woningen

Een mantelzorgwoning kopen bij Koopmantelzorgwoning betekent dat u een basis woning mag verwachten die helemaal kant en klaar is. De woningen zijn voorzien van alle basisbehoeften en er kan gelijk ingetrokken worden. Er is gedacht aan al het leidingwerk, de CV installatie, alle elektriciteit inclusief stopcontacten en verlichting, een basiskeuken, volwaardig dakwerk voorzien van hoge kwaliteit dakleer en afwatering, goed geïsoleerd dubbelglas en hang- en sluitwerk en sanitair met douchegelegenheid, toilet, wasbak en spiegel. Alles voor de basis is dus aanwezig met uitzondering van een zorgkamer.

Uitbreiding en maatwerk zijn altijd mogelijk als u een mantelzorgwoning wilt kopen. Een aanbouw, extra schuurtje, overkapping/serre of zonnepanelen zijn bijvoorbeeld geen enkel probleem. Wij kunnen dat allemaal deskundig zelf voor u realiseren. We zijn tevens altijd bereid om u van advies te voorzien.

Over Koopmantelzorgwoning

Ons team bestaat uit zo’n 30 professionals die allemaal sterk zijn in hun vakgebied. Samen maken we graag van iedere opdracht wat moois. U kunt op ons rekenen, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Koopmanelzorgwoning.nl is een initiatief van T&B Montage, een installatiebedrijf gespecialiseerd in loodgieterswerk, CV installaties, elektrische installaties en ventilatie technieken. Door de jaren heen hebben we de werkzaamheden steeds verder uitgebreid.

We hebben alles in eigen huis om een echt kwalitatieve permanent bewoonbare mantelzorgwoning te bouwen en dat bieden we mensen die daar behoefte aan hebben dan ook graag aan. Het kan zo lastig zijn om iets te vinden dat naar uw wens is. Wij helpen u graag makkelijk aan een koop mantelzorgwoning, omdat we goed kunnen bouwen en het leuk vinden om mensen zoals te kunnen geven waar u echt behoefte aan hebt in een zorgwoning! Van Koopmantelzorgwoning mag u vakkundig installatiewerk, vakkundig bouwwerk, vakkundige afbouw en een fatsoenlijke oplevering verwachten.

Neem contact op

Als u bij Koopmantelzorgwoning een mantelzorgwoning wilt kopen, hoeft u enkel contact met ons op te nemen. Wij geven u graag meer informatie over onze woningen en we geven u altijd een eerlijk advies met betrekking tot uw situatie en de opties die u heeft. Onze prijzen zijn gunstig ten opzichte van de concurrentie en u mag altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Stel ons ook gerust direct uw vraag via de chat op de website, Koopmantelzorgwoning helpt graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op