Mantelzorgwoning prijzen

Wie op zoek is naar een mantelzorgwoning heeft voldoende budget nodig. Niet geheel onlogisch dat u zich wilt verdiepen in mantelzorgwoning prijzen. Bij de organisatie Koopmantelzorgwoning kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een mantelzorgwoning om te kopen. Wat wij doen is het verbouwen en bouwen van mantelzorgwoningen. Voor mantelzorgwoningen met prijzen die betaalbaar zijn, kunt u bij ons terecht!

Onze woningen

Het is onze missie om de aankoop van een mantelzorgwoning voor ouderen, ouders en jongvolwassenen makkelijker en overzichtelijk te maken. U kunt daarom bij ons zorgwoningen kopen. Wanneer u een zorgwoning wilt laten bouwen of er één wilt kopen, kan Koopmantelzorgwoning dit project voor u verzorgen.

U kunt een basis zorgwoning via ons kopen waarin alles al kant en klaar is en waar gelijk iemand in kan trekken. Zo’n basis zorgwoning heeft als voordelen dat de prijs voordelig is en dat de woning snel opgeleverd kan worden. U kunt er ook voor kiezen om een zorgwoning te laten bouwen en ontwerpen door onze vakmensen. U kiest dan voor echt maatwerk en alles zal geheel afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen. Wanneer u kiest voor een zorgwoning bouwen, bepaalt u zelf, in combinatie met advies van onze kant, welke aanpassingen er doorgevoerd worden en welke voorzieningen er in de zorgwoning komen.

Voordelig mantelzorgwoning bouwen

Uiteraard worden voor maatwerk mantelzorgwoningen andere prijzen betaald dan voor een basis mantelzorgwoning. De basiswoning is vanzelfsprekend voordeliger in kosten en dit is in principe ook voldoende, maar als u graag aanpassingen aan uw mantelzorgwoning wilt doorvoeren die buiten ons basispakket vallen, dan is dit tegen extra kosten mogelijk. Van een overkapping of serre tot een aanbouw: het is allemaal mogelijk, omdat Koopmantelzorgwoning de juiste vakmensen heeft om dit voor u uit te voeren.

Een andere manier om voordelig(er) een mantelzorgwoning te bouwen is het aanvragen van een subsidie. Mensen met een zorgbehoefte, voor wie een mantelzorgwoning bestemd is, hebben recht op een mantelzorgwoning subsidie. Het zou zonde zien als u die links laat liggen.

Mantelzorgwoning prijzen opvragen

Er zit zeker een verschil in de mantelzorgwoning prijzen bij verschillende partijen en bij ons tussen maatwerk en een standaardoplevering. Het is dan ook begrijpelijk dat u mantelzorgwoning prijzen wilt vergelijken. Bij interesse in een zorgwoning mag u bij Koopmantelzorgwoning altijd offertes aanvragen. Wij helpen u graag, dus voor advies over de juiste keuzes binnen een mantelzorgwoning kunt u ook bij ons terecht. Directe vragen mag u stellen via de chat op onze website, maar u mag ook via een andere weg contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op