Persoonlijke begeleiding in het aankooptraject tot aan de oplevering.

Wij hebben een prijstechnisch, overzichtelijke “kant en klare” mogelijkheid gecreëerd om een kwalitatief hoogwaardige mantelzorgwoning aan te schaffen en zowel zomers als vooral s ’winters plezierig te kunnen wonen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in installatietechniek, en de benodigde aanpassingen kunnen wij dan ook voor u verzorgen.

MANTELZORG WONING , HOE EN WAT ?

Stel u overweegt of u word min of meer gedwongen, iemand in huis te nemen om voor te zorgen

Dan gaan er vast een hoop gedachten door u heen.:

“ Ik geef dan wel mijn privacy op ! ”
Oplossing: Zie: Mantelzorgwoning kopen ?

“Hoe regel ik de aankoop van een mantelzorgwoning ? ”
Oplossing: Bel Koopmantelzorgwoning.nl

Wat zijn de regels en de kosten ?
Oplossing: Bel Koopmantelzorgwoning.nl

Wij gaan u hiermee helpen ! O.a. Op deze website vind u alle informatie en links naar de betreffende noodzakelijke partijen waar u de noodzakelijke informatie omtrent Mantelzorgwoningen kunt opvragen en inzien. En wij bieden u de service om u hierin te begeleiden en te informeren.

“Wij raden altijd met klem aan: Ga eerst naar uw gemeente voorlichter, om te vragen naar de mogelijkheden, in uw specifieke geval.”

Let op: Vergeet niet de huisarts, wijkverpleegkundige of zorginstantie om een verklaring te vragen dat zorg noodzakelijk is. De gemeente kan erom vragen als er twijfel bestaat over de mantelzorgbehoefte. Als de mantelzorger al bekend is bij de gemeente, is een dergelijke verklaring niet nodig.

Let op : Wij gaan u helpen ! Als mantelzorger voor Ouders/ Kinderen, en ouders die hun jong/volwassen kind met zorgbehoefte graag dicht bij huis willen laten wonen. Gaan wij u zo goed als we kunnen ondersteunen in het aankooptraject. Een mantelzorgwoning is een ideale uitkomst/mogelijkheid, maar er moet soms wel even e.a. gebeuren om het juridisch en formeel allemaal goed te regelen.

Gelukkig heeft de overheid de regels versoepeld, in de meeste gevallen is een vergunning niet eens meer nodig !

Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving/vraag-en-antwoord/bouwregels-mantelzorgwoning

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op