Prijzen mantelzorgwoningen

Heeft u interesse in een mantelzorgwoning laten bouwen of een huidige woning laten verbouwen tot zorgwoning? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar de prijzen van mantelzorgwoningen. Koopmantelzorgwoning kan u helpen aan mantelzorgwoning voor concurrerende prijzen. U bent vrij om wanneer u wilt geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de prijzen van mantelzorgwoningen, verzorgd door ons.

Basis- of op maat mantelzorgwoning

Het is onze missie om de aankoop van een mantelzorgwoning voor ouderen, jongvolwassenen en ouders makkelijker en overzichtelijk te maken. U kunt daarom bij ons zorgwoningen kopen. Wanneer u dus een zorgwoning wilt laten bouwen of kopen, kan Koopmantelzorgwoning dit project voor u verzorgen.

U kunt een basis zorgwoning via ons kopen waarin alles al kant en klaar is en waar gelijk iemand in kan trekken. Zo’n basis zorgwoning heeft als voordelen dat de prijs voordelig is en dat de woning snel opgeleverd kan worden. U kunt er ook voor kiezen om een zorgwoning te laten bouwen en ontwerpen door onze vakmensen. U kiest dan voor echt maatwerk en alles zal geheel afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen. Wanneer u kiest voor een zorgwoning bouwen, bepaalt u zelf, in combinatie met advies van onze kant, welke aanpassingen er doorgevoerd worden en welke voorzieningen er in de zorgwoning komen.

Wat zit er in de basiszorgwoning?

Onze basis woningen zijn in principe voorzien van werkelijk alle basisbehoeften. U mag het volgende verwachten in onze woningen:

  • Leidingwerk: Aan- en afvoer van water/ riolering/ gas aansluiting.
  • Elektriciteit: Stroom, stopcontacten en verlichting.
  • CV installatie: Verwarming en warm water voorziening/ ook elektrische CV installaties.
  • Ramen en isolatie: Onze mantelzorgwoningen worden volledig geïsoleerd en zijn voorzien van dubbelglas en hang- en sluitwerk.
  • Sanitair: Douchegelegenheid, toilet, wasbak en spiegel.
  • Keuken: inclusief kookplaat, afzuigkap, stopcontacten en verlichting.
  • Volwaardig dakwerk: de daken van onze mantelzorgwoningen zijn voorzien van hoge kwaliteit dakleer en de afwatering wordt tevens vakkundig verzorgd.

Prijzen mantelzorgwoningen opvragen

Er zit zeker een verschil in de prijzen van mantelzorgwoningen die in de basis door ons worden opgeleverd en echt maatwerk waarbij we uw persoonlijke wensen doorvoeren tijdens de (ver)bouw(ing). Bij interesse in een zorgwoning mag u bij Koopmantelzorgwoning altijd offertes aanvragen. Wij helpen u graag, dus voor advies over de juiste keuzes binnen een mantelzorgwoning kunt u ook bij ons terecht. Directe vragen mag u stellen via de chat op onze website, maar u mag ook via een andere weg contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op