Wie zijn wij?

Het Bedrijf:

Koopmantelzorgwoning.nl is ontstaan vanuit onze organisatie T & B Montage (handelsnaam T&B Montage).

Wij zijn van oorsprong een installatiebedrijf (2001), gespecialiseerd in Loodgieterswerk, Elektrische installaties, CV installaties en ventilatie technieken. In de jaren hebben we de werkzaamheden steeds uitgebreid. Hierdoor zijn we een allround-bouwbedrijf geworden.

Van de eerste kabels en leidingen, tot aan zonnepanelen op uw dak plaatsen. Wij leveren vakwerk en kwalitatieve materialen. Daarom hebben wij Koopmantelzorgwoning.nl opgestart. Omdat we goed kunnen bouwen, en het leuk vinden !

Inmiddels hebben wij diverse mantelzorgwoningen in opdracht gebouwd. Door de opgedane ervaringen en enthousiasme hebben wij in 2016 besloten een eigen Mantelzorgwoning product lijn op te zetten. Hiervoor hebben we specialisten benaderd en hebben een uniek concept binnen de mantelzorg. Het concept bestaat o.a. uit: Koopmantelzorgwoning.nl is eigenlijk een samensmelting van de werkzaamheden die wij bieden als T & B Montage, Totaalbouw Wolvega en Tuinhuisbouw.nl alle handelend onder handelsnaam T&B montage te Wolvega.
Met meer dan 30 jaar ervaring , zijn we een bekende specialist in de Installatiebranche. T & B Montage als bedrijf bestaat al sinds mei 2001. In 2016 jaar hebben we ons 15 jarig jubileum dan ook groots gevierd.

En we blijven gestaag uitbreiden omdat we: “Wat we doen, ook leuk vinden”

Vanuit die visie is Koopmantelzorgwoning.nl ontstaan, We hebben alles in eigen beheer, om een echt kwalitatieve permanent bewoonbare mantelzorgwoning te bouwen, vakkundig installatiewerk, vakkundig bouwwerk, vakkundige afbouw, tot aan de oplevering van uw mantelzorgwoning.

Het team

Ons team bestaat uit circa 30 professionele personeelsleden, allemaal sterk in hun vakgebied. Wij staan voor u klaar, om van iedere opdracht weer wat moois te maken. Kwaliteit leveren, staat bij ons hoog in het vaandel ! Via/ Via reclame heeft er dan ook voor gezorgd, dat we blijven groeien als bedrijf.

Bekijk onze website en bij vragen neem gerust vrijblijvend contact met ons op !

Bedrijfsinformatie

We werken door heel Nederland voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

We zijn gevestigd op het adres Zeeweegbree 15-04 te Wolvega. Het bedrijf heeft als handelsnaam T&B Montage en is als rechtsvorm een vennootschap onder firma. T&B Montage is opgericht op 1 mei 2001.

T&B Montage is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 4064400 en heeft als vestigingsnummer 11371234. Bij de belastingdienst is T&B Montage bekend onder het RSIN nummer 809592812. T&B Montage – Aannemer in Wolvega

T&B Montage
Tel: 088 – 0118900
info@koopmantelzorgwoning.nl

Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier.

Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk, bel 088 – 0118903

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op