Eigen zorgwoning bouwen

Niemand staat te springen van blijdschap als er een familielid naar een verzorgingstehuis gebracht moet worden, vaak zeker de persoon in kwestie niet. Zelfstandigheid en privacy lijken verleden tijd, maar soms moet het wel voor eigen veiligheid of wegens gezondheidsredenen. Een verzorgingstehuis is echter niet voor iedereen weggelegd. Sommige ouderen kunnen daar niet goed hun draai vinden en zijn veel gelukkiger in een eigen mantelzorgwoning. Koopmantelzorgwoning is de organisatie die u helpt om zelf een mantelzorgwoning te kopen of een eigen zorgwoning te bouwen voor u.

Waarom een zorgwoning bouwen?

Wanneer u een zorgwoning wilt laten bouwen, zijn de woonmogelijkheden die u of uw dierbare heeft gelijk een stuk ruimer. Er hoeft wellicht niet eens verhuisd te worden als wij de huidige woning geheel ombouwen tot zorgwoning. Dat is absoluut prettig en niemand hoeft afscheid te nemen van de vertrouwde omgeving. Koopmantelzorgwoning zorgt graag voor een prettige leefomgeving en helpt u graag door de huidige woning tot zorgwoning om te bouwen of door u aan een nieuwe zorgwoning te helpen.

Onze woningen

Het is onze missie om de aankoop van een mantelzorgwoning voor ouderen, jongvolwassenen en ouders makkelijker en overzichtelijk te maken. U kunt daarom bij ons zorgwoningen kopen. Wanneer u dus een zorgwoning wilt laten bouwen of kopen kan Koopmantelzorgwoning dit project voor u verzorgen.

U kunt een basis zorgwoning via ons kopen waarin alles al kant en klaar is en waar gelijk iemand in kan trekken. Het voordeel hiervan is de prijs en de snelheid van opleveren. U kunt er ook voor kiezen om een zorgwoning te laten bouwen en ontwerpen door onze vakmensen. U kiest dan voor echt maatwerk en alles zal geheel afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen. Wanneer u kiest voor een zorgwoning bouwen, bepaalt u zelf, in combinatie met advies van onze kant, welke aanpassingen er doorgevoerd worden en welke voorzieningen er in de zorgwoning komen. Onze basis woningen zijn in principe voorzien van werkelijk alle basisbehoeften. U mag het volgende verwachten in onze woningen:

  • Leidingwerk: Aan- en afvoer van water/ riolering/ gas aansluiting.
  • CV installatie: Verwarming en warm water voorziening/ ook elektrische CV installaties.
  • Elektriciteit: Stroom, stopcontacten en verlichting.
  • Keuken: inclusief kookplaat, afzuigkap, stopcontacten en verlichting.
  • Volwaardig dakwerk: de daken van onze mantelzorgwoningen zijn voorzien van hoge kwaliteit dakleer en de afwatering wordt tevens vakkundig verzorgd.
  • Ramen en isolatie: Onze mantelzorgwoningen worden volledig geïsoleerd en zijn voorzien van dubbelglas en hang- en sluitwerk.
  • Sanitair: Douchegelegenheid, toilet, wasbak en spiegel.

Tevens leveren wij uitgebreid maatwerk. We stemmen alles dan speciaal af op uw wensen en het maatwerk wordt in de fabriek vervaardigd. Bij maatwerk tekenen wij uw wensen uit, waarna een prijs wordt gecommuniceerd. Wilt u een basiswoning, maar hier extra aanpassingen aan toevoegen zoals een extra schuurtje, aanbouw of overkapping/serre, dan is dat mogelijk.

Meer informatie

Heeft u interesse in een zorgwoning bouwen naar wens? Koopmantelzorgwoning helpt u voor een zeer redelijke prijs aan de zorgwoning die u zich wenst. We zijn altijd bereid u van advies te voorzien en u meer informatie te geven over uw mogelijkheden bij ons. Wilt u direct een globaal beeld van het kostenplaatje? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Directe vragen kunt u ook aan ons stellen via de chat op de website. Wij helpen u graag goed verder in uw zoektocht naar een geschikte zorgwoning!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op