Zorgwoning kopen

Wilt u voor uzelf of voor iemand in uw omgeving een zorgwoning kopen? Het is mogelijk om een mantelzorgwoning te kopen via Koopmantelzorgwoning. De organisatie Koopmantelzorgwoning is in staat om voor u (of uw dierbare) een woning geheel in te richten als zorgwoning. Met de hulp van Koopmantelzorgwoning hoeft u nergens meer aan te denken wat de basis van een mantelzorgwoning betreft, alles wordt voor u aansloten en aangelegd en u kunt direct intrekken. U hoeft enkel nog de inboedel te verzorgen.

Wilt u de zorgwoning wel persoonlijk ingericht hebben? Bij Koopmantelzorgwoning is er altijd plaats voor persoonlijke wensen en aanpassingen tijdens de bouw. Zo kunt u een zorgwoning kopen die geheel naar wens is gebouwd.

Onze zorgwoningen

Een zorgwoning kopen bij Koopmantelzorgwoning betekent dat u een basis woning mag verwachten die helemaal kant en klaar opgeleverd is. U zou er direct in kunnen trekken, want de woningen zijn voorzien van alle basisbehoeften. Er is gedacht aan al het leidingwerk, de CV installatie, alle elektriciteit inclusief stopcontacten en verlichting, een basiskeuken, volwaardig dakwerk voorzien van hoge kwaliteit dakleer en afwatering, goed geïsoleerd dubbelglas en hang- en sluitwerk en sanitair met douchegelegenheid, toilet, wasbak en spiegel. Alles voor de basis is dus aanwezig met uitzondering van een zorgkamer. Uitbreiding en maatwerk zijn altijd mogelijk als u een zorgwoning wilt kopen. Wij kunnen dat allemaal deskundig zelf voor u realiseren.

Over Koopmantelzorgwoning

Koopmantelzorgwoning verkoopt en bouwt simpel gezegd mantelzorgwoningen. Dit doen wij met weloverwogen keuzes in materialen en leveranciers, zodat elke zorgwoning die u kunt kopen een rolstoelvriendelijk ontwerp heeft en overzichtelijk gebouwd is.

Het is onze missie om de aankoop van een mantelzorgwoning voor ouderen, jongvolwassenen en ouders makkelijker en overzichtelijk te maken. Voor een goede prijs kunt u bij ons een mantelzorgwoning kopen die voorzien is van de eerste kabels en leidingen tot aangepast sanitair en een keuken inclusief alle basisonderdelen. Wij kunnen tevens uitgebreid maatwerk leveren. Wij leveren vakwerk en maken gebruik van kwalitatieve materialen en bijna alles is mogelijk bij ons.

Meer informatie

Als u bij Koopmantelzorgwoning een zorgwoning wilt kopen, hoeft u enkel contact met ons op te nemen. Wij geven u graag meer informatie over onze woningen en we geven u altijd een eerlijk advies met betrekking tot uw situatie en de opties die u heeft. Onze prijzen zijn gunstig ten opzichte van de concurrentie en u mag altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Stel ons ook gerust direct uw vraag via de chat op de website, Koopmantelzorgwoning helpt graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
neem contact op